Een hondentrimmer die ook katten trimt? Ik kan u verzekeren dat ik het trimmen van katten erg serieus neem en uw kat met liefde, kennis en respect behandel. 

Op de speciale kattendagen staat mijn salon in het teken van de kat, de kattentrimsalon is goed schoongemaakt  zodat de geuren van eerder behandelde dieren eruit is. Geen honden in de kattentrimsalon maar alle rust en ruimte om u en uw kat op een vakkundige manier te helpen om de vacht weer zo optimaal mogelijk te krijgen.  

Ik maak geen gebruik van hulpmiddelen om uw kat te fixeren maar probeer samen met uw kat aan het werk te gaan. 

Voor uw kat is een trimbehandeling al spannend genoeg maar soms ontkom je er niet aan, ik doe er alles aan om de randvoorwaarden zo fijn mogelijk te maken voor uw kat. Ik maak gebruik van een feliway verdamper en er is een warmtelamp voor de oudere kat. Als u een ongewassen dekentje van thuis meeneemt waar uw kat regelmatig op ligt, dan heeft uw kat ook de bekende geuren van thuis om zich heen. Zo is uw aanwezigheid ook van belang, u bent namelijk de vaste waarde van uw kat, samen zorgen we ervoor dat uw kat de trimbeurt als minder stressvol ervaart.

Een kat heeft vaak geen hulp nodig en is prima in staat om zijn of haar vacht te onderhouden. Voor u als eigenaar is het voldoende om regelmatig te controleren op klitten of onregelmatigheden. Als het uw kat en u niet meer lukt om de klitten te verwijderen is een bezoekje aan de trimsalon nodig. Omdat ik op een vachtvriendelijke manier werk, betekent dit dat ik de plaatsen behandel waar de kat problemen mee heeft. 

Tijdens de trimbehandeling geef ik u adviezen voor de verzorging thuis. 


Woon ik te ver van u af? Kijk dan ook eens op de volgende site https://kattentrimsters.nl/. Op deze site vindt u collega's die ook kat- vachtvriendelijk werken en wellicht dichter bij u wonen.